Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
A Zichym termékek központjában a test szeretete és a minőségi kozmetikumok találkozása, összhangja áll. Ez egy olyan alapelv, amiről sosem kívánunk lemondani! A programcsomagok igazán ütős és eredményes megoldást kínálnak, célzottan, úgy, hogy közben végig fogják a kezed. Ezek nemcsak egy - egy külön is igazán jól működő kozmetikai termékeket jelentenek, hanem olyan termékcsomagokat, ahol mindent előre kitaláltak helyetted. A termékeinket sikeres termékcsomagokba rendeztük, melyeknek külön-külön számot adtunk, minden széria más és más problémára ad megoldást. Így bátran válogathatsz a különböző face- és bodyprogramok közül.


Mi az a Zichym Faceprogram?
A face program termékcsomagok egy-egy arcápolási problémára kívánnak megoldást nyújtani. A bennük található termékek folyamatos használat mellett javítanak a problémás terület állapotán, végül akár teljesen megoldják azt. A csodaszerek világa elmúlt. A minőségi alapanyagokból, megbízható forrásból és eredményes fejlesztési folyamatból származó termékek valós megoldást nyújtanak Neked.
Kozmetikusként folyamatosan keresem azokat a termékeket, melyeket jó szívvel merek ajánlani az otthoni ápolás kapcsán a vendégeimnek, éppen ezért nagyszerű érzés volt találkozni a Zichym termékcsaláddal. Nagyon tetszik, hogy egy csomagban, egymást támogató hatóanyagokat találok. Nagyon szép a termékek megjelenése és tökéletesen kiegészítik a kozmetikai kezeléseket. Bátran ajánlom mindenkinek, de főleg a ráncmegelőzés és az érett bőr kezelése kapcsán.


Mi az a Zichym Bodyprogram?
A bodyprogram termékcsomagok a tested kényeztetéséért, vitalizálásáért, vagy egy-egy problémás terület célzott regenerálásáért felelnek. A hatékony termékkombinációk segítségével néhány alkalmas használat után kézzel tapintható az eredmény. Bízz a kozmetikumodban és kezeld globálisan a tested ápolását! Ebben segít Neked a Zichym bodyprogram!
Imádok mozogni és heti rendszerességgel választom a infratrainer tekeréseket. Nagyon hatékonynak bizonyultak és remek eredményeket értem el a gép segítségével. Nagyon tetszett a speciális erre a célra szánt gél és az utókezelő termékek. Sokkal szebb a bőröm, tapinthatóbb a változás, jobban alkalmazkodik a zsírégetéshez a testem. Kicsit szkeptikus voltam, mert csodaszernek tűnt, de bevált. Ha infra trainer edzésekre jársz kötelező termék!


Az egy szériában található termékek szorosan együttműködnek, úgy lettek megalkotva, hogy erősítsék egymást, így még jobb hatást érhetsz el Velük.
Ismerkedj meg a Zichym programokkal és élvezd azok minden előnyét!


bőrbarát magyar termék
egyedileg, problémacentrikusan tervezve
kiemelten magas természetes összetevő arány
prémium és tartós illat
összehangolt hatóanyagok
kombinálható termékek
praktikus és könnyen használható csomagolás
gazdaságos kiszerelés


Zichym Infratrainer Aktív Gél japán rózsa és írisz illattal – 250 g
Zichym Infratrainer Aktív Gél japán rózsa és írisz illattal – 250 g
2.590 ft
Zichym Infratrainer Aktív Gél grapefruit illattal – 250 g
Zichym Infratrainer Aktív Gél grapefruit illattal – 250 g
2.590 ft
Zichym Zichym Soap More Fürdőszappan – 110 g
Zichym Zichym Soap More Fürdőszappan – 110 g
890 ft
Zichym Lotion More Testápoló – 250 g
Zichym Lotion More Testápoló – 250 g
3.490 ft
Az első bodyprogram - SERIES 13
A SERIES 13 az elsőként megalkotott Zichym bodyprogram. A legsikeresebb és legtöbbet keresett testápoló programunk, amely elsősorban a zsírégetésben és a feszesítésben lesz a segítségedre. A termékek kizárólag a test problémás területeinek kezelésére és feszesítésére szolgálnak. A programcsomag rendszeres használata mellett simább, feszesebb tónusú, rugalmasabb bőr vár Rád! Hatalmas segítség lehet a kritikus testtájakon a zsírpárnák és a narancsbőr ellen folytatott harcban.
Milyen termékeket tartalmaz?
A Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapata