Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Zichym PILLOW Ránctalanító Alvásprogram
Már számtalanszor mondogattuk, hogy a szépítő alvás fontos. Eddig ez lehet, hogy csak vicc számba ment, de most már valóság! A 30 év feletti nők minden esetben átélik az első ráncok megjelenését az arcon és a testen egyaránt. Ez nem hiúsági kérdés, hanem „egyszerű biológia”. A kor előrehaladtával a bőrünk veszít alkalmazkodóképességéből, regenerációs tempójából. A bőrfelületek kiszolgáltatottabbá válnak a külső behatásokkal szemben, elveszítjük rugalmasságukat és már bizony hamarabb megjelenhetnek vagy elmélyülhetnek a nem kívánt ráncok.


De mitől és hogyan keletkeznek a ráncok?
Ha biológiai okokat fejtegetjük, akkor a legegyszerűbb és leggyorsabb válasz a kollagén. A kollagén egy kocsonyás anyag, ami gyakorlatilag az egész testben jelen van. Feladata a szövetek és a rugalmasság megtartásában van, de kiemelt szerepet játszik a szövetek növekedésében és fejlődésében is. A test legnagyobb szerve a bőrünk, és bizony tudni kell, hogy a bőrünk jelentős részét - több mint háromnegyedét - ez az anyag alkotja. A kollagén csökkenése a szervezetben az öregedéssel teljesen normális és vissza nem fordítható folyamat, ennek következtében természetes velejáró a bőr elvékonyodása, megereszkedése és természetesen a ráncok megjelenése is.

A kollagén mellett természetesen kiemelten fontos kiváltó ok lehet az életmódunk és életvitelünk is. Gondoljunk csak a vitaminok fontosságára, a napfény adta veszélyekre, a túltisztításra vagy a nem megfelelő kozmetikai termékek használatára, vízhiányra, ápolás hiányára és természetesen a külső mechanikai behatásokra is.


alacsony kollagénszint
nem megfelelő életmód
jelentkező vitaminhiány
napfény káros hatásai
bőr túltisztítása
túlzó smink használat
jelentkező vízhiány
külső mechanikai behatások


Sokszor emlegetjük tényként, hogy a ráncok az öregedésre utalnak, de ez sok esetben fals információ hiszen, ha a fenti életviteli tényeket megnézzük, akkor kijelenthető, hogy a ráncosodás nem jelent egyet minden esetben az öregedéssel. A nem megfelelő életvitel és figyelem mellett fiatal korban is megjelenhetnek ráncok, míg idősebb korban is előfordulhat, hogy valaki igazán fiatalos megjelenésű. A ráncosság ennek tekintetében sokkal inkább a biológiai korunkra utal.
Melyik ráncok zavarják legjobban a nőket?
Ha ráncosodásról beszélünk mindig vannak kiemelt területek, melyek ellen szinten minden esetben küzdünk. A leggyakoribb problémás terület az arc. Először a dinamikus vagy mimikai ráncokkal találkozhatunk, melyek az arcizmok működésével állnak összefüggésben. Ezeket akkor tapasztaljuk javarész, amikor nevetünk, mosolygunk vagy akár ráncoljuk a homlokunkat. Ezek a biológiai korunk előrehaladtával mélyülnek és természetesen emellett megjelennek még a statikus ráncok is. Ezek azok a ráncok, melyek az arc mozgása nélkül is láthatóvá válnak okuk egyszerű a bőr veszít rugalmasságából, a bőr kollagén, fehérje és elasztin szintje csökken.

A következő igen látványos problémás terület a dekoltázs és a nyak. Ezek kialakulása jellemzően a gravitációval hozható összefüggésben.


Hogy leszel alvás közben ráncos?
Kijelenthető, hogy a mechnaikai behatások hatalmas ellenségként sújtanak a bőrünkre. Ez a következő tesztből is igazán jól látszik.
Két ujjad segítségével csípd össze a bőrfelületet a kézfejeden és egy percig tartsd meg. Egy perc után engedd el a bőrfelületet, majd mérd le, hogy a bőr mennyi időn belül simul ki teljesen, ha ez több, mint 1-2 másodperc, akkor a bőröd biológiai kora több, mint 30 év, ha ez az idő több, mint 5-8 másodperc, akkor a bőröd biológiai kora 50-60 év körül jár. Gondolj bele abba, hogy a kézfejedről beszéltünk, mi történhet az arcodon vagy a dekoltázson. Ijesztő ugye?
A fenti tesztből igazán jól látszik, hogy a bőr mechnaikai kitettsége igazán jól látható és tapintható a bőrön. Gondolj bele abba, hogy átlagos nő napi 6-8 órát alszik. Ennyi időintervallum alatt a párna összegyűri a bőrünket, hiszen annak teljes felülete találkozik az arccal. A legtöbb ember hason vagy oldalt alszik, így ez a külső behatás gyakorlatilag teljesen elkerülhetetlen. Látható volt, hogy egy perc összecsípett bőr esetén is több másodperc, amíg a bőrünk „helyreáll”, már ha egyáltalán képes rá. Gondoljunk csak bele, hogy az arcbőröd 6-8 órát kerül „összegyűrésre” minden nap, a dekoltázsod gyűrődéséről nem is beszélve. Természetesen ezek a gyűrődések fiatalon szépen eltűnnek, de ahogy öregszünk egyre inkább jelen maradnak. Erre a problémára ad vágás és lézeres kezelés nélküli, természetes és persze igazán kényelmes megoldást a Zichym PILLOW Ránctalanító Alvásprogram.


Mi az a Zichym PILLOW Ránctalanító Alvásprogram?
A Zichym PILLOW a mechanikai behatások csökkentésére fókuszáló, innovatív termék, ami növeli az alváskomfortodat és gátolja az alvás közbeni ráncok kialakulását az arcon és a dekoltázson. Használóink visszajelzései szerint nemcsak, hogy gátol, hanem a már kialakult ráncok eltüntetésében is óriási szerepe van és a meglévő ráncok mélységének csökkentésében is segít. A termék két igazán komfortos, prémium minőségű párnából áll, melyek együttesen fejtik ki hatásukat az alvásod teljes ideje alatt.


Hogyan működik?
A Zichym PILLOW alvás közben teljes mértékben megakadályozza, hogy az arcbőr kritikus területei gyűrődjenek. Alvás közben a bőrfelületet feszesen tartja, így gyakorlatilag ehhez az állapotához szokik hozzá ismételten bőrünk. Az eredmény már az első éjszaka után tapasztalható, de rendszeres használat mellett igazán tartós eredményről számolhatunk be a visszajelzések alapján.


Mennyire kényelmes a használata?
A párnák kényelmes szaténból és pamutból készülnek, így igazán komfortos segítségükkel az alvás. Az egyedi kialakításnak köszönhetően minden arctípushoz alkalmazkodnak arcpárnáink, illetve dekoltázspárnáink pedig állítható pánttal rendelkeznek, így mindenki testre szabhatja magának kedvenc párnáját. A töltet és a huzat teljes mértékben anti-allergén és természetesen könnyedén tisztítható, mosható.

A párnákat úgy alakítottuk ki, hogy használatuk vagy viselésük teljesen kényelmes legyen és megfelelő komfortot biztosítson télen és nyáron egyaránt. A dekoltázs párnák töltete és mérete ideális választás mind a teltebb, mint pedig az átlagos mellméretű hölgyeknek. Az arcpárna kombinálható a kedvenc párnáddal is, így nem jelent problémát, ha magasabb párnán kívánsz aludni, de akkor is alkalmazható, ha alacsonyabb párnaszinten tudod a legjobban kipihenni magad. A párnák használatával úgy fogod érezni magad, mintha egy felhőn feküdnél. Kényelmes, puha, kellemes tapintású és igazán ellenálló.


Zichym PILLOW Ránctalanító Arcpárna
• Az arcpárna kényelmes támasztófelületet biztosít a jobb és a bal oldali fekvéshez egyarát.
• A fej formáját követő kialakításának köszönhetően kényelmes, mégis a levegőben tartja az arc kényes területeit, csökkentve ezzel az arcbőr gyűrődését és ráncok kialakulásának kockázatát
• Egy teli, hagyományos párnával ellentétben nem zárja el az arc előtti területet, így szabadabb légzést, nyugodtabb, komfortosabb alvást tesz lehetővé.
• Prémium minőségű szatén huzat anyagának segítségével frissítő, hűsítő érzést biztosít, mosható, anti-allergén anyagának köszönhetően.
• Erősített varrással és pihekönnyű poliészter töltettel rendelkezik.
• Hosszantartó használatot biztosít.
• Dekoratív megjelenésű, így fénypontja lehet az estédnek is.
• Könnyedén szállítható, tárolható és jól megtartja a formáját nagyobb igénybevétel mellett is.
• Mosható huzatának köszönhetően aromaterápiás kezelésekhez is ideális.
Zichym PILLOW Ránctalanító Dekoltázspárna
• A dekoltázspárna tökéletesen illeszkedik minden testformához az állítható pántoknak köszönhetően.
• Kényelmesen, nyomás nélkül választja el a melleket egymástól alvás közben, így megelőzve a dekoltázs vékony bőrrétegének gyűrődését.
• A problémás területet teljesen kifeszíti mégis kényelmes viseletet biztosít.
• Könnyedén felhelyezhető, teljesen észrevehetetlen.
• Prémium minőségű bio pamutból készül, ami teljes mértékből mosható és anti-allergén
• Erősített varrással és pihekönnyű poliészter töltettel rendelkezik.
• Hosszantartó használatot biztosít.
• Dekoratív megjelenésű, így fénypontja lehet az estédnek is.
• Könnyedén szállítható, tárolható és jól megtartja a formáját nagyobb igénybevétel mellett is.


akciós

Zichym PILLOW Ránctalanító Alvásprogram - Fekete
Zichym PILLOW Ránctalanító Alvásprogram - Fekete
- 30%
/
35.800 ft
24.900 ft
Zichym PILLOW Ránctalanító Arcpárna - Fekete
Zichym PILLOW Ránctalanító Arcpárna - Fekete
18.900 ft
Zichym PILLOW Ránctalanító Dekoltázspárna - Fekete
Zichym PILLOW Ránctalanító Dekoltázspárna - Fekete
16.900 ft
Gyakran Ismételt Kérdések a Zichym PILLOW Ránctalanító Alvásprogrammal kapcsolatban:
Mit tartalmaz egy szett?
A Zichym PILLOW Alvásprogram része minden esetben egy Zichym PILLOW Ránctalanító Arcpárna és egy Zichym PILLOW Ránctalanító Dekoltázspárna.

A párnák mellett a csomag részét képezi egy mosózsák is, aminek segítségével a tárolás, a mosás és a szállítás is igazán egyszerű. Természetesen ez is prémium minőségű anyagból készül.

A könnyed használathoz egy használati leírást is biztosítunk, valamint online segédanyagainkkal könnyedén optimálisan beállíthatod a párnákat.

Végezetül meglepünk egy ajánlói kuponnal is, mely segítségével, ha Te már tesztelted a termékünket és elégedett voltál, úgy a legjobb barátnődnek tudod ajánlani a termékünket, amiért cserébe 10 % vásárlási kedvezményt biztosítunk.

A termék mellé természetesen minden esetben becsomagoljuk a vásárlást igazoló számlát és az 1 éves jótálást biztosító igazolást is.
Milyen színekben érhető el?
Az alvásprogram jelenleg két színben érhető el, így könnyedén kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt. A teljesen arany és fekete kivitelű párna szettek mindegyike prémium minőségű, kellemes tapintású szaténból és pamutból készült.
Biztosan megfelelő a méret számomra?
Az arcpárna standard méretű, követi a fejformát és minden hölgy számára kényelmes pihenést biztosít. A dekoltázspárna esetében a kényelemről minden esetben az állítható pántok gondoskodnak, így mell és hátmérettől függetlenül kényelmes viseletet biztosít.
Milyen gyorsan látható az eredmény?
A Zichym PILLOW Alvásprogram használata már az első éjszaka után látványos eredményeket biztosít, azonban a hosszútávú alkalmazása javasolt. Vásárlói véleményekre alapozva napról napra látványosabb az eredmény.
Mennyi ideig használhatóak a párnák?
A párnák prémium minőségű alapanyagokból készülnek, erősített varrástechnológiával. A termékek az elkészülésük alatt szigorú ellenőrzési irányelveknek kell megfelelniük. Az elkészültét követően teljesen megegyeznek egy prémium minőségű párna felhasználási idejével, ráadásul a nagyobb igénybevételnek kitett arcpárna huzata is cserélhető.
Hogyan kell őket mosni?
A Zichym PILLOW termékeket ugyanúgy kell kezelned, ahogy egy normál párnát is. Igazán ellenálló anyagból készültek. Mosógépben moshatók. Minden terméken mosási javaslatok, piktogrammokat találsz.
Adtok jótállást a termékekre?
Természetesen igen. A termékekre a gyártási hibákért felelősséget vállalunk, melynek időtartama 1 év. A termékek prémium minőségűek, rendeltetésszerű használat mellett és megfelelő ápolás, mosás mellett nem veszítenek a minőségükből. A használatból eredendő vagy túlhasználatból eredendő kopásokért, szakadásokért, sérülésekért felelősséget nem vállalunk.
Vonatkozik a termékre a 14 napos elállási jog?
Fogyasztóként lehetőséged van arra a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően, hogy elállj a vásárlási szándékodtól, vagyis a vásárlási szerződéstől. A termék visszaküldését követően annak vásárláskori ellenértékét megtérítjük a számodra.

Fontos, hogy a terméket eredeti állapotában, annak felbontása nélkül áll módunkban visszavenni. Felhívjuk tehát a figyelmed, hogy az elállási jogodat a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglaltak szerint nem tudod érvényesíteni kibontott termék esetén, hiszen a Zichym PILLOW Alvásprogram minden terméke, olyan zárt csomagolású termének minősül, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. A termék minősége ellenőrizhető, megtekinthető a védőcsomagolás eltávolítása nélkül.
Vannak még kérdéseim, hol találok rá válaszokat?
Nagyon örülünk, hogy érdeklődsz a Zichym PILLOW Alvásprogram iránt. További kérdések esetén bátran írj Nekünk a hello@zichym.hu e-mail címre vagy keress minket telefonos elérhetőségeink egyikén. Bízunk benne, hogy minden felmerülő kérdésedre választ tudunk adni. A fenti termék jellemzők a hosszútávú tapasztalatokon alapszanak, azok hatékonysága a te esetedben eltérő lehet.
A Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapata