Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Azt gondoljuk, hogy a szépség valójában az önmagunk által elért egyensúly. Egy olyan törékeny érzés, amit minden embernek hosszútávon el kell érnie. A szemünk igazán fantasztikus érzékszervünk. Segít nekünk abban, hogy lássuk a világot és lássuk saját magunkat is. Kívülről. De mi a helyzet a belső értékekkel? A zichym.hu elkötelezett abban, hogy segítsen Neked megtalálni a külső - belső egyensúlyt. Tudjuk, hogy nem szabad a kilókhoz mérnünk a boldogságot, de azt is tudjuk, hogy a valóságban rengeteg múlik azon, hogy miként nézünk ki és kiként érezzük magunkat a bőrünkben. Hiúság, maximalizmus vagy csak egyszerűen mert így érzünk?

A szépleszek.com számos terméket kínál Neked, hogy formálhasd a tested és a lelked egyaránt. A termékválaszték mellett vonzó és valóban hatékony és sokat tesztelt kezelésekkel, szolgáltatási palettával készültünk Neked! A termékek és szolgáltatások mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk abba, hogy egyértelmű és szakmailag helytálló információkat adjunk át Neked az egészséges életmódról, a valós szépségről és természetesen a segítő társad legyünk az életmódváltás rögös útján. Elakadtál? Bátran kattints a “sikerkalauz” rovatunkra, ahol izgalmas videókat és szöveges tartalmakat találsz!

Kérdésed van? Használd az oldal alján található online chat ablakot, ahol okleves Toman Diet tanácsadóink minden kérdésedre válaszolnak teljesen díjmentesen vagy csak egyszerűen jelentkezz be hozzánk egy életmódváltó tanácsadásra az időpontfoglalás menüpont alatt. Sok szeretettel várunk!

Legyen szó prémium kozmetikai termékekről, diétás programról vagy csak egyszerűen egészségmegőrzésről, vitalizálásról vagy szépészeti kezelésekről biztosak vagyunk benne, hogy jó helyen jársz! Vágjunk is bele a közös útba! Sok sikert kívánunk Neked hozzá!
Ismerj meg minket
Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás,

Kik vagyunk mi?Bukoviczki Nikolett

Bukoviczki Nikolett

Erdősi Petra Rebeka

Erdősi Petra Rebeka

Krappai Márta

Krappai Márta

Simon Noémi

Simon Noémi

Zichy Márti

Zichy Márti

Zichy Jenőné Márta

Zichy Jenőné Márta


  • "
    Úgy gondolom, hogy a Toman Diet termékek esetén a legnagyobb előny a diéta adta rendszeresség és az erre való nevelés. Fontos volt számomra, hogy kereteket adott és erre felhívta a figyelmemet, amit azóta is sikeres tudok tartani a mindennapok során. A rendszeresség mellett kiemelém a termékek elkészítésének praktikumát is, könnyen beiktatható a mindennapokba, nem borítja fel a napi ritmus, a napi munkamenetet sem. Bátran ajánlom mindenkinek.
    Tamás - 41 - Pécs


A Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapata