Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Toman Balance Novum

30 napos belső nagytakarítás! Egy ideális világban az asztalunkra kerülő ételek tartalmazzák a szervezetünk normális működéséhez szükséges tápanyagokat, és ezzel hozzájárulnak az immunrendszer támogatásához. Az immunsejtek 70 százaléka a bélrendszerben található. A bél egészsége és a közérzetünk szoros kapcsolatban állnak egymással. A mai megváltozott világban szükségünk van a bélrendszerünk támogatására, hogy visszanyerje egészséges működését.
Márka Toman Diet
Listaár 33.980 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM


Leírás

Az egészség titka a bélrendszerben rejlik

 

Régen minden más volt. Gyakran mondjuk és sok igazság van ebben. Gondoljunk csak arra, hogy mennyivel egészségesebben éltek őseink és mennyivel egészségesebben élnek azok a népcsoportok, amelyek közelebb maradtak a természethez, többet meg tudtak őrizni a korábbi életviteli és táplálkozási szokásokból.

 

Goda Gábor, a Toman Balance Novum fejlesztője mindezeket a tapasztalatokat összevetette modern biokémiai kutatások eredményével és megtalálta a közös pontot: EGYENSÚLY. Az egészség titka testünk külső-belső egyensúlyán alapul.

 

Ami régen működött és természetes volt

 

A természetes élet ma már csak emlék. A társadalom fejlődésével kevesebb lett a szabadidő, a mozgás mennyisége, megszűnt a nyugodt környezet. Megváltozott az étkezés tempója, megváltoztak a fogyasztói szokások. Ha arra gondolunk, hogy dédszüleink még 90 évesen kertet műveltek, állatokat gondoztak, ezáltal rendszeresen mozogtak és elsősorban saját maguk által megtermelt és elkészített ételeket fogyasztottak, zöldséget, gyümölcsöt, húst, sok fermentált élelmiszert.

 

Alacsonyabb szénhidráttartalmú étkeket ettek, jóval több rostot és kevesebb cukrot. Ügyeltek arra, hogy egyenletesen biztosítsanak energiát szervezetüknek, ne terheljék le, bőséges reggeli, tartalmas ebéd után könnyű vacsora következett, tízóraira és uzsonnára pedig tudatosan választottak gyorsan felszívódó energiaforrást, például gyümölcsöt.

 

A modern élet hatása a szervezetünkre

 

Szomorú tény, hogy ha ma megpróbálunk hasonló étrendet követni, akkor sem ugyanezt fogyasztjuk. Egy 50 éven keresztül folytatott kísérlet során a Gödöllői Agrártudományi Egyetem megvizsgálta, hogy 1960 óta miként változott meg a termesztett zöldségek, gyümölcsök és a tej hatóanyagtartalma. Az eredmény lesújtó volt: a talajt annyira kizsigereltük, hogy nincs már elegendő mikrotápanyag benne, így a táplálékként fogyasztott termények beltartalma lényegesen lecsökkent.

 

Közvetlen környezetünk is alaposan megváltozott. A közlekedés káros anyag kibocsátása, rádióhullámok, mikrohullámok, sugárzások, oxidatív gázok, füst, korom és a mindezek hatására megnövekedett UV-sugárzás terheli szervezetünket, nem beszélve az önként vállalt veszélyekről: dohányzás, alkohol, mesterséges élelmiszerek, tartósítószerek.

 

Mindehhez kevesebb mozgás, kevesebb pihentető alvás és sok stresszfaktor társul, így azt lehet mondani, hogy az elmúlt 100 évben szinte minden megváltozott körülöttünk. Ez a változás pedig magával hozta azokat a generációs betegségeket, amely ma nagyon sok embert érint. Emésztési probléma, lelassult anyagcsere, puffadás, székrekedés, indokolatlan allergiák, intoleranciák.

 

Ahhoz, hogy megfelelő megoldást tudjunk javasolni korunk szinte mindenkit érintő problémájára, komplex megoldást kellett találnunk. Meg kellett néznünk, hogy lehet a szervezet rendszereit egyensúlyba hozni és mindennel ellátni, hogy optimálisan működhessen. Négy fontos pontot jelöltünk ki.

 

1. Megfelelő emésztés

Itt a kulcsfontosságú szerep az enzimeké. Ahhoz, hogy az elfogyasztott táplálékból minél több építő anyag és energia hasznosuljon, és az emésztés első fázisa biztosított legyen, enzimekre van szükségünk, melyek olyan nélkülözhetetlen vegyületek, amelyek fehérjéket, azaz sejtépítő anyagok, szénhidrátokat, azaz gyors energiaforrást, rostokat, azaz lassabb energiaforrást és zsírokat, kötött energiaforrást bontanak le.

 

2. A bélflóra egészsége

Tisztában kell lennünk azzal, hogy a bélrendszerünkben több mint 500 féle baktérium és gombafaj dolgozik, segítenek fenntartani a megfelelő immunműködést, felelősek bizonyos vitaminok termelődéséért, és még a hangulatunkra is kihatnak. A bélflóra összetétele minden embernél különböző, kb. 80 %-ban találhatóak csak azonos törzsek, ezek lactobacillusok és bifidobaktériumok. Ha ezek egyensúlyban vannak, akkor jól működik a szervezet, de ha ez az összetétel felborul. különböző problémákkal kell szembenéznünk. Bőrkiütések, autoimmun betegségek és számos további gond forrása lehet, ha nem megfelelő állapotban tartjuk a bélflóránkat.

 

3. Rostokban gazdag táplálkozás

A bélflóra tökéletes állapotához megfelelő víztartalmat kell biztosítani, ehhez pedig elengedhetetlenek a rostok, amelyek a jó baktériumok tápanyagául és lakhelyéül is szolgálnak. Ha megfelelő mennyiségű rostot fogyasztunk, az gátolja a cukrok gyors felszívódását, amelytől elszaporodhat például a candida baktérium, amely puffadáshoz, gázosodáshoz, görcsökhöz vezethet, emellett a rostok képesek nagy mennyiségű vizet megkötni, amellyel lazítják a székletet és biztosítják a baktériumok számára a kellően hidratált környezetet.

 

4. Esszenciális katalizátorok

Az emésztés folyamata során szervezetünk törekszik rá, hogy minden olyan anyaghoz hozzájusson, amely a működéséhez szükséges. Ilyenek az ásványi anyagok, azaz a mikro-, makro- és nyomelemek, a vitaminok, esszenciális zsírsavak és aminosavak. Utóbbi kettő pótlása könnyebb, de nagyon sok ásványi anyag van, amelyet naponta kell pótolnunk: vas, réz, cink, króm, jód, szelén, molibdén, mangán, kálium, magnézium, foszfor. Vannak kiemelt fontosságúak, a cink és a magnézium például több mint 100 folyamatban vesz részt a szervezetünkben. Ha tehát hiány áll fenn, akkor valamelyik ezek közül nem, vagy nem megfelelően fog lezajlani, amely egészségügyi problémák megjelenéséhez vezethet.

 

A komplex megoldás az egyensúlyért: Toman Balance Novum

Az előzetes felmérések, kutatások tehát azt igazolták, hogy ez a 4 pont az, amelyben támogatnunk kell a szervezetet. Ezek azok a pontok, amelyek miatt az egyensúly kibillenhet az egészséges működésből. Mindazok a hatóanyagok, amelyek egymás hatását erősítik ebben a folyamatban, a Toman Balance Novum termékcsomagban találkoznak össze.

 

Egészséges bélflóra – Toman Probio Plus, élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszula inulinnal

Emésztőrendszer támogatás – Toman Enzim Plus, Édeskömény-kivonatot, Quercetint és Máriatövismag-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulát emésztőenzimekkel

Immunrendszer erősítés – Toman Immun Guard, Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszulát Huminsavval és Mezei zsurló kivonattal

Bélflóra támogatás – Toman Fiber Complex, Útifűmaghéjat, Csicsókaport, Inulint és Citruspektint tartalmazó, banán ízű étrend-kiegészítő italport C-vitaminnal és édesítőszerrel

Kezdd el a 30 napos megújulást!

Garantált ajándék!
Tudjuk, hogy imádsz ajándékokat kapni, mi pedig imádunk ajándékozni! Most megrendelésed garantált ajándékot ér! Válogass kedvedre webáruházunkból és már érkezik is garantált ajándékunk, hogy Te még többet kaphass Tőlünk! Felhívjuk a figyelmed, hogy megrendelt termékek ellenértékével arányosan még vonzóbb meglepetésekkel készülünk Neked, íme:


50.001 Ft és 150.000 Ft között
Zichym Infratrainer Aktív Gél grapefruit illattal – 250 g
Zichym Infratrainer Aktív Gél grapefruit illattal – 250 g
2.590 ft
150.001 Ft és 999.999 Ft között
Zichym Lotion More Testápoló – 250 g
Zichym Lotion More Testápoló – 250 g
3.490 ft

Márka

Toman Diet
Toman Diet

Tomán Szabina 15 éve élvonalbeli divatmodell, reklámkampányok arca, dolgozik hazai és nemzetközi kifutókon. Gyermeke születése után talált rá a fehérjediéta módszerére, amely számára is segített a szülés utáni fogyásban, így újra a magazinok címlapjára került. A sikereket megkívánta osztani más emberekkel is így született meg a Toman Diet, mint az egyik leghatásosabb fehérje diéta.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapata