Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

VIP Konzultációk Tomán Szabinával
Kihagyhatatlan lehetőség! Találkozz Te is Tomán Szabinával a Toman Diet alapítójával! Az ex szupermodell, tőke befektető most Kaposvárra látogat!

Találkozzunk 2020. szeptember 24-én, 10:00-tól a Kaposvári Toman Diet Szalonban (7400 Kaposvár, Honvéd u. 4)! Izgalmas programokkal, egyedi, VIP konzultációkkal és számos meglepetéssel készültünk Neked!
Program:
10:00-tól folyamatosa a helyszínen:
  • élő közvetítés és kívánságműsor a KaposvárMost munkatársaival
  • diétás tanácsok, tippek Tomán Szabinával
  • Toman Diet termék kóstolók
  • Egészségesen, Tománosan – szakácskönyv dedikálás
  • életmód előadások és beszélgetések
  • konzultációs lehetőség a Toman Diet szakképzett tanácsadói csapatával
Hogyan vehetsz részt a programon?
A programon való részvétel teljesen díjmentes, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel regisztrációhoz kötött! A regisztráció segítségével jogosult vagy teljes rendezvényen való részvételre. Kérjük, hogy lehetőség szerint 10:00-ra érkezz meg a helyszínre! A foglalt konzultációs időpontban a 4.400 Forint értékű ingyenes konzultációt a regisztrációdnak megfelelően biztosítjuk a részedre! A rendezvény ideje alatt a szalon szabadon látogatható, azonban konzultációs lehetőséget kizárólag regisztrációval rendelkező vendégeink számára biztosítunk!

Feltétlen megéri ellátogatni hozzánk! Ha ezen a napon ellátogatsz szalonunkba és egy későbbi időpontra regisztrált konzultációra azt díjmentesen biztosítjuk a Részedre, sőt a megjelent vendégek között megannyi értékes nyereményt sorsolunk ki! A helyszínen találkozhatsz Tomán Szabina mellett VIP vendégeinkkel is, akik szívesen beszámolnak Neked a tapasztalataikról, véleményünkről és arról, hogy miként értek el nagyszerű eredményeket a Toman Diet segítségével!
Fontos információk!
Kérjük, hogy csak akkor regisztrálj a rendezvényre, ha biztosan részt is tudsz venni rajta, hiszen a kialakult helyzet következtében mindent megteszünk annak érdekében, hogy kizárólag kis létszámú rendezvényeket biztosítsunk vendégeink vagy leendő vendégeink részére! A helyszínen természetesen minden jogszabályi, megelőzési kötelezettségünknek eleget teszünk!
Regisztrálj még ma a 4.400 Ft értékű állapotfelmérő konzultációnkra most ingyen!
Nincs más dolgod, mint töltsd ki az űrlapot. Kérjük, hogy add meg személyes adataidat a megfelelő mezők segítségével, majd válassz az elérhető időpontok közül. Kérjük, ügyelj adataid pontosságára, hiszen munkatársaink ez alapján veszik fel Veled a kapcsolatot, hogy visszaigazolhassuk az időpontodat. A regisztráció befejezéséhez fogadd el adatvédelmi szabályzatunkat, majd kattints a “IDŐPONTOT FOGLALOK” gombra!
A program helyszíne:
7400 Kaposvár, Honvéd u. 4.
A program időpontja:
2020. szeptember 24. 10:00 - 17:00
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám *
E-mail cím *
Időpont *
Időpontot foglalok
A Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Zichym - diéta, életmódváltás, szépségápolás, Csapata